Dekorera grunderna för hemmet spelrum

Letar efter inredning för att matcha och smälter in med ditt spel ( Maria Bingo ) rum kan vara en uppgift i sig.

Oavsett om du vill ha en tema inredning eller bara några nick-knep för att krydda upp det lite, det finns många idéer som du kan välja mellan. Tänk på storleken på ditt spelrummet . Som kommer att avgöra hur mycket du kommer att kunna göra där.

Några förslag för att krydda upp inkluderar neon bilder, neon skyltar, vintage skyltar och affischer, klockor och speglar. Om du letar efter en klocka, kanske du vill titta på klockor med tema. Det finns sport klockor, fiske klockor och bilar klockor.

Du kan dekorera dina väggar med affischer. De kan vara olika teman som du väljer. Du kan också dekorera med tenn tecken. De för tidigt 1900-tal eran är några av de bästa, tillsammans med gammaldags läsk

Leave a Reply