Tips för ditt dröm hem

luxury-home-design-1493

 

Börja enkelt

Du är antagligen inte en arkitekt eller en expert på dator men du behöver inte vara det, Allt som behövs är en penna och papper. dröm ut dina idéer och brainstorma så löser sig resten. Gör en lista över de funktioner du vill ha för varje rum. Det är en bra idé att ha varje familjemedlem designa sin egen plats. Dessa grova idéer kommer att hjälpa ditt hem designers att förverkliga ditt drömhus befruktningen.

Planera för framtiden

Har du en stor familj eller väntar barn? Vad sägs om åldrande föräldrar? Finns det ett behov av att rymma utökade familj för semester? Planerar du att driva ett företag från hemmet? Dessa är alla överväganden vid utformningen av hemmet.

Bygg med din hjärna

Om du redan har säkrat fastigheter för ditt hem, se till att utnyttja topografin, storlek och fysiska egenskaper hos partiet. Till exempel bör det finnas en ström bisecting fastigheten, placera sovrum i närheten av farleden för att utnyttja den lugnande ljudet av rinnande vatten när de sover. Sträva efter att lyfta fram gammelträd eller fantastiska vyer genom att låta dem möta gemensamma utrymmen.

Använd din känsla

När du och din design team anser placeringen av olika rum, faktor i flödet av designen och funktionen för varje rum. Som regel, desto större avskildhet av ett utrymme, ju längre det borde vara från huvudingången. Bör det finnas en andra nivå, lokalisera sovrum kommer det att hjälpa till att hålla dem lugna. Källare är idealiska för verktyg eller rekreation. Badrummen bör vara i relativ närhet till sovrum. Tänk på att snäva korridorer och trånga rum ge intryck av att en bostad är mindre än den faktiskt är. Öppna ytor med mycket naturligt ljus gör ett hus verkar större. Hallar behöver utrymme som ger enkel åtkomst för människor som passerar i motsatta riktningar. Ingen tvekan om du och din design team kommer fram andra faktorer av funktion och flöde.

Tänk Konstruktion och material

Tänk på byggarbetsplatsen – hur ska materiel transporteras i, platsen för solen, topografi och jordsammansättning. Fundera över arkitektonisk stil; dina grannar kommer förmodligen inte uppskattar din uber-moderna hem i sin idylliska trädbevuxen glen. Tänk på byggmaterial, byggnormer och de hantverkare som behövs för att bygga specialiserade bostäder, såsom de tillverkade av bankade jord eller halmbalar. Om du är miljömedveten, du vet att färdigskurna virke är bekvämt (och dyra) men inte miljövänlig.

You may also like...

Leave a Reply