Hur du piffar till ditt hem

Det är ibland verkligen svårt att besluta om hur man ger ett nytt och elegant utseende till ditt hem. Det bästa sättet är att ge varje hörn av ditt hem en personlig touch och för detta behöver du en inspiration. Du kan köpa designer homewares nätet om du befinner dig fastnat med dina planer för att dekorera ditt hem.

Här är några inspirerande hem designidéer som du kan få inspiration med och ge din plats en unik look.

1. Belysning – Låt olika typer av lampor lägga till en skvätt stil till väggar och tak. Belysning kan göra eller bryta hela designen, så det är viktigt att göra en lämplig avvägning om hur du lägger till alla element. Möbler, har väggar, fönster, konstverk, och sittplatser arrangemang – alla dessa är de grundläggande områden som kan vara ett fokus för ljuskälla och bör behandlas väl. Flexibla skrivbordslampor är en stor hit i dessa dagar, eller så kan du använda lampor med konstverk för den unika utseende.

2. Speglar – En designer kan välplacerad spegel ger något utrymme en superb utseende, men du måste vara mycket försiktiga med sin placering. Dessa dagar, två eller tre speglar som bildar en design är mycket populära och de ser fantastiska i sovrum, vardagsrum och gästrum. Om du vill ha en klassisk look, använd tallrik spegel med minimal design. Även en spegelsal innanför ytterdörren kan göra en enorm skillnad. En välplacerad spegel kan göra ännu ett litet rum ser enorma, men du måste forska på den typ av formen som perfekt passar din plats.

3. Vind Chimes – Det är ett underbart sätt att lägga lite ljud till ditt hem och vindspel ser bra när de placeras vackert. Du kan göra dem på dina egna med hjälp av avfallsmaterial som metaller, glas, pinnar, pennor, bambu, pärlor och mer. Dina vänner kommer att älska att köra sina fingrar över de vackra remsor av ringklockan som gjorts av dig. Vackra gröna växter och unika vindspel gör en bra kombination och kan förändra hela utseendet på ditt hem.

4. Ljus – Ljus platser i vackra ljusstakar kan lägga till en dramatisk look till ditt hem och de ser fantastiska under evenemang som födelsedagsfester, årsdagar och andra festligheter. De är perfekta för att ställa in en stämning och det bästa är att du kan anpassa dem enligt din personliga smak och stil. Ljusstakar med färgad sand, sprayfärg, papper lyktor, glas med band & snäckskal, färgstarka vax prickar – dessa alla är unika idéer för att ge ännu en enkel ljus en designer look.

5. Blommor – Blommor gör ett perfekt val och de kan lägga friskhet till någon plats och se vacker. Du kan antingen gå för plantering några nya blommor i din trädgård eller få dem i ditt rum. Kombinera dem med vackra lampor och klockspel och vad du får är en sann exempel på kreativitet. Färska blommor sprider positiv energi och fräschör och kan placeras var som helst, såsom kök, sovrum, gästrum eller vardagsrum. Du kan också placera dem utanför ytterdörren för att hälsa dina gäster.

Dessa enkla tips kommer definitivt att hjälpa dig att hitta din inspiration och dekorera ditt hem på ditt eget sätt. Bläddra vissa webbplatser och få designer homewares nätet och skaka den kreativa personen inom dig, göra en del mixa och matcha och du kan göra underverk.

You may also like...

Leave a Reply